Reedzwann - Adakah Ini Mimpi [Official Music Video]

Rusa Music

9M มุมมอง1 868

    Single rasmi kedua selepas 'Cinta Pandang Pertama', Reedzwann membawa lagu terbaru ciptaan beliau sendiri yang bertajuk 'Adakah Ini Mimpi' yang dimana muzik videonya juga membawa kesinambungan dari kisah muzik video pertama.
    Adakah Ini Mimpi
    Reedzwann
    Composer & Lyricist: Reedzwann
    Publisher: RUSA Marketing Sdn Bhd
    Music Arranger & Producer: Harry Khalifah
    Drum: Ujang
    Mixing: Vincent Chan (RUSA Studio)
    Mastering: CL Toh (Mastering One Studio)
    Story : Reedzwann
    Director : Steve Long
    Video Editor : Shiwen
    Make up : Yikki Yip
    Talent : Aidilia Hilda ,Haikal Farid
    Official IG:
    @reedzwann
    reedzwann
    Caller Ringtone 'Adakah Ini Mimpi':
    Reedzwann - Adakah Ini Mimpi (Verse)
    Maxis CRT : Dail *131*680761# and press CALL
    Digi Caller Tunes : Dail *233*1530575# and press CALL
    Celcom CMT :Dail *323*763231# and press CALL
    Reedzwann - Adakah Ini Mimpi (Chorus)
    Maxis CRT : Dail *131*680760# and press CALL
    Digi Caller Tunes : Dail *233*1530574# and press CALL
    Celcom CMT :Dail *323*763230# and press CALL
    Reedzwann - Adakah Ini Mimpi
    Maxis CRT : Dail *131*680759# and press CALL
    Digi Caller Tunes : Dail *233*1530573# and press CALL
    Celcom CMT :Dail *323*763229# and press CALL
    Lirik Reedzwann 'Adakah Ini Mimpi':
    Pada mulanya ku sangka dirimu
    Yang terbaik untuk diriku
    Awalnya aku berharap padamu
    Selamanya ada disampingku
    Mungkinkah itu semua
    Hanya mimpi ku
    Manisnya kenangan saat bersamamu
    Kini terpaksa melepaskan mu
    Biar ku mencuba sedaya upaya
    Menerima segala kenyataannya
    Biarkan kau pergi
    Demi bahagia
    Indahnya bintang berkerlipan
    Hati tersiksa menahan luka
    Walaupun kini ku di sakitkan
    Ku tetap berdoa engkau bahagia
    Bersama dirinya
    Insan yang kau cinta
    Indahnya bintang berkerlipan
    Hati tersiksa menahan luka
    Walaupun kini ku di sakitkan
    Ku tetap berdoa engkau bahagia
    Bersama dirinya
    Insan yang kau cinta
    Insan yang kau cinta

    #AdakahIniMimpi #Reedzwann
    Follow US !!!
    THwikis: bit.ly/SubsribeRUSA
    Facebook: bit.ly/RusaFB
    Twitter: bit.ly/TwitRUSA
    Instagram : bit.ly/FollowRUSA
    For show booking and promotion : +010-2315388 / +010-9363588
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Subscribe to our THwikis channel:
    thwikis.info
    © 2021 | RUSA MARKETING SDN. BHD. | All Right Reserved

    เผยแพร่เมื่อ 2 หลายเดือนก่อน

    ความคิดเห็น

    1. reedzwann

      syukur Alhamdulillah! selesai sudah single kedua saya #Adakahinimimpi sambungan untuk lagu #cintapandangpertama jutaan terima kasih kepada team Rusa music , Harry khalifah (apak) yang banyak bantu menyiapkan lagu dan Official Music video ini terima kasih juga kepada semua yang support saya selama ni, kalau sesiapa ada buat cover lagu ni jangan lupa tag saya di instagram @reedzwann okey!! TERIMA KASIH SEMUAA!!

      1. Redmi 6

        Reedzwann awak hensem lah saya sukalah awak .jangan marah sebab saya baru tengok awak punya video . Dan saya baru balas awak punya mesej ...

      2. Zul Karnain123

        11

      3. Annur Fathil

        sambungan utk lagu ni dh ade ke? sy nk link.. nk tgk ..plz..tq.. knp pengantin perempuan tu menangis?

      4. Nuha Yama

        @VCY 2728 ไฟล์รูจริงป่าวคะๅ

    2. EL Yasin jorong

      Cinta pertama memang jarang bisa dimiliki ..hanya untuk dikenang seumur masa

    3. hazril danish

      Tapi aku tak sanggup hilang dia

    4. hazril danish

      Aku harap dunia ni mimpi sebab aku telah hilang' orang yang aku sayang

    5. Nur Emylia

      hanya mampu senyum 🙂🙂

    6. Ariff Nur

      Lagu ni buat aq tringat kenangan lalu

    7. Ahamad Ikal

      Masuk ajl la

    8. fadhil zul

      Datang dari tiktok 😂

    9. heavencanwait its you

      Terbaiklah bro lagu buat ku teringatkan seseorang 😭😭😭

    10. Harith Daniel

      Aku sedih tengok diorang pakai sweater tengah2 panas 😢

    11. Muhammad Ilhan Nordin

      wow,single selagi mampu

    12. JDM MEMBER

      2:05 i feel you bro 😔

    13. iqbal nuraiman

      Teringat kat ex

    14. Muhammad Aizat

      cinta ini ibarat bintang dia langit indah mula ii bila pandang dan satu masa iya akan hilang😭

    15. Jati D

      Dgr lagu niyh rsa nk nangis jer. Sbb lagu niyh blh jgk ditujukan kpd sbuah friendship. Dulu, aq ada satu kumpulan msa sklh 8 org gp kmi. Kmana mana smua prgi sama. Aq pling rpt dgn dua org kwn aq niyh Mila dgn alia (bkn nama sebenar). Aq slalu nk pgi mma2 slalu dgn dy la xkn nk ajak 8 org trus pgi mna2 kn. So dy la org yg pling aq rpt. Msa last day nk brpisah tu diorang la yg pling nmpk sdih... Tp skrg smua dh tukar tmpat pngajian yg pling rpt ngn aq pon 6 org jer. Yg 2 org lgiyh tu ada bff bru. And seakn2 dh lupkn kmi. Pling sdih nya Mila (bkn nma sbenar) left trus gp untuk kumpulan kmi. ✨🌻😭

    16. MD Nurul Azim

      😥

    17. Nor Atikah

      Dia pilih sebab lelaki tu ada kereta mewah ke? 😂

    18. Wan Farhan Isyraf Wan

      Lagu ni memang sesuai utk orang yg baru break

    19. Nurr Khan5306

      Dgr lagu ni terus teingat last ex 😂 rindu dia tpi sakit HAHAHA :)

    20. yanaa latef

      Z sms kg Kedah hajah kejadah ketam game tuang bahan Naveed dcE jazz diremajakan

    21. cwzaa cwt

      Sampai nangis saye tengok reedzwan nyanyi(╥﹏╥) hati disakitkan,bukan sakit sikit (╥_╥)

    22. Hanizal Atan

      So sweet alya dan reedzwann 😍😘

    23. Sun Sang

      JANGAN TERLALU ANGGAP ITU ORG SOMBONG TAPI BILA KITA SEDIH ATAU SUSAH DIA PASTI AKAN DATANG KEPADA KITA #SEMOGA KITA DIBAGI REZEKI KENAPA MAHA TUHAN

    24. Ain Mohd Dom

      kalau dia jodohku, dekatkan lah Ya Allah. Kalau dia bukan jodohku, kawan dia pun bolehlah

    25. Fox Gaming

      sedih doh dngr lagu ni kerana kawan-kawan . Dia mula marah dgn tetiba dan tak tau dah mcm mn .Bila mereka jumpa aku mereka dah tau aku sudah single mereka nyanyikan lagu ni . bila aku dgr lagu jauh aku terbayang dekat dia

    26. Afif Din

      😭

    27. Afizz 7170

      Manis nye kenangan saat bersamamu Kini terpaksa melepaskan mu #adakahinimimpi😔😔

    28. Nabilah Huda

      lagu ni mcm igtkan zaman" dulu...huhu

    29. nisrina nabihah

      mustahil sebenarnya untuk kita jadi kuat setiap masa , ada waktunya kita perlu bersendiri dan saat itulah hanya air mata sahaja yang mampu merawat hati . - 10:30 PM // 09 may 2021

    30. Wathiq Wazif

      Kalau reedzwann manis nya kenagan kalau aku manis nya biskut ni

    31. Muhd Niezam

      Solat terawih itu sunat untuk diibadahkan, Tapi Solat berjemaah itu wajib untuk saya mengimamkan awak #cubacuba

    32. WG69. VIP-Tidak perlu deposit, RM18 percuma

      daftar free 18

    33. Hafiiz Santuy

      Bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor : )

    34. Luqman Hakim

      Tajuk seterusnya : "ini memang mimpi"

    35. Rozaihan Roslin

      Sabar ada sambungan mana tau kot2 x jadi kawin😂😂

    36. Azam 92

      Aduh xbolh balik kmpong..pkp lagi dh la xbolh rentas daerah..sabar je la😞.

    37. Ammar Yong

      Perempuan tu trlalu ikut perasaan😭😭😭, ego

      1. Ammar Yong

        Ego prempuan tinggi

    38. Qalesya Azmee

      Yg pelakon baju yellow tu nma dia apa

    39. Azari Hassan Azari Hassan

      Sedihnya 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    40. Mohd Aiman

      Spa yg msih dgr pada saat² ramadhan akan brakhir smoga jumpa tahun depan😭

    41. Jul Apik

      Andai kata boleh buang satu perasaan , aku lebih memilih untuk buang perasaan cinta dari sedih , tanpa cinta aku takkan sedih

    42. Rajie Zik

      Bertahun-tahun terikat dengan cinta sebelah pihak, hati selalu terpaut dengan orang yg salah. Sekarang berusaha untuk move on dari segala-galanya kerana terlanjur mencintainya.

    43. Anas Salim

      Tu la, tengahari rembang pakai sweater sebab tu kena tinggal.

    44. Danial Muhaimin

      Lagu best, suara sedap. Cuma tak faham kenapa kad kawin pakai tulisan tangan je, dengan nak marah kenapa kan dah putus 😂

    45. Fitriyanti Epi

      Bayangkan lah dh 1 tahun couple semuanya mesra tpi akhirnya terbongkar jgk bila aq dpt thu yg selamat 1 tahun aq cpl ngan dye dh ramai pempuan yg dye cuba nk mintak couple sbb nk perhatian andthen lebih tiga org pempuan dye cpl curang blkg aq,,,sumpahh rasa sakitt tu xboleh hilang smpi skrg,,,and disebab kan seorang kwn aq nii pulak jealous dgn aq xboleh nk tgk aq bahagia ngan partner aq,,,dye sanggup mesej bf aq,,,dye fitnah aq kt bf aq dye tuduhh aq mcm ii andthen bf aq mintak break ngan aq sbb dye percaya ckp org lain dye percaya fitnah org,,tpi xpe mungkin tuhan tak izinkan kami bersama

    46. kim kim

      Ibarat menyukai sekuntum bunga plastik yg tk pernah layu tetapi malangnye ia palsu )

    47. gee Last

      5 tahun kemudian... masih muda... hilang masa petikan jari thanos ke'?

    48. Amirul Amirul

      😌😌

    49. Abu bakar Abu

      Suka dengar lagu ni😌

    50. Amyra Hamid

      This mv veryy samaaaa dgnnn apaaa yg aku laluiiiiii, Alllahuuu

    51. Joannes Jilan

      sad

    52. Binaly Anip

      Siapa agaknya ye untuk riZwan

    53. Hamid hashim

      hati itu raja, jika baik, baiklah seluruhnya

    54. mohd helmi

      Sdihnya. Dh 3tahun masih igt kt dia, akibat fmily dy xsuka. Susanya nk lupa dy

    55. Pearl Donz

      Mantpw

    56. Nea Nasuha

      bila sayang sepenuh hati pastu diaa pi dekat org lain sakit diaa tu lain macam.. tak paa laa semoga bahagia dgn pilihan awak..

    57. Nik silat cekak Malaysia 08

      Best lah

    58. Ed Mohd

      Peeghh sailang awek membe

    59. Abon Y7

      jika dia bukan jodohku , izinkan aku by one di exp lane dgn jodohnya ✨

    60. Sulaiman Amaq

      Dapat ke aku xde dah salam² ni..

    61. GEMOK FF

      POV : kau dengar lagu ni sambil scroll comment Dan nampak Komen ni...baca dalam hati 😂

      1. Aleeya Aisha

        aku baca dlm bilik

      2. Haikal Jusoh

        hahah

    62. amirul razali

      Cintakan dunia tidak berkekalan... Cintai la akhirat.. kekal selamanya.. #donedakwah

    63. syed firdaus

      Hahahaha kitaa putuss

    64. wan firdaus

      Bak kata pepatah 'Hotel yang sama, bilik yang sama, tetapi dua harga yang berbeza..kenapa bayar lebih?? Anda boleh mencari hotel ideal anda di Trivago.. Trivago membandingkan lebih daripada 200 laman web di seluruh dunia.. Anda boleh mencari hotel ideal anda dengan harga terbaik...Hotel?? Trivago' ..eh tibe

    65. Amjaad Amir

      Kalau korang nak tahu lagu selalu femes kat budak asrama kalau korang tak Caya tanya member korang yang duk asrama

    66. Jj Bb

      Lucu la time dia lari macam Joker kwkwkw🤣🤣

    67. Vera Scholastica

      Rasanya sakit untuk melepaskan, tetapi kadang- kadang lebih sakit untuk bertahan dan terus berharap hubungan yang tiada penghujungnya. fasa move on 2014-2021 Mula ikhlas melepaskanmu. - Jesselton, 8 May 2021

      1. atey izzatee98

        Be strong

    68. damia azzalea

      Cinta itu atas seseorang sampai bila dia nk bertahan ,tapi tu lah cinta tuw sebenarnya x semudah untuk setia

    69. Ery Ajil

      Lagu ok..video geli skit😆

    70. Abednego Jubey

      mendayu dayu... sedihh ngatt

    71. Nor Nashima

      cissss

    72. fitri

      Tetaplah tersenyum walaupun mnyakitkan ")

    73. mari yanti

      untk someone yg sy kenal hnye 28 hari sy doakann awk sntiase bahagia dgn siapa pn skrg :)

    74. Hafiz Hazmie

      So aku nak tahu , dekat mana boleh dapat hoodie rose tu , sape2 boleh bagi tahu x

    75. Aliff Farhan

      mencintaimu dlm diam dan doa adalah caraku meminta mu daripada Allah dungun,paka,8.5.2021

    76. MHO

      Wiiih,dah banyak nonton ni

    77. SYAWAL GAMING

      --30 APRIL 2021--

    78. Nur Khairunnisa

      Cinta itu buta,kadang2 kite tersuka ,tersayang and always ambik berat kat someone tu,belum tentu lagi die jadi milik kite,and kepada someone tu jangan bagi fakehope kat orang yg banyak bagi effort kat kite ?kalau x suka ckp,x perlu bagi fakehope ...tahu x? Yg you bagi harapan kat orang tu?harapan ..i mean fakehope,

    79. asyiqin syiqin

      Lagu ni mengingatkan kepada stranger

    80. Hufahayyaz

      Staff tempat Aq praktikal suka gila pasang lagu nie..pastu duk ulang ulang sampai aku naik bosan😂...

    81. Veronica park

      Bele laaaaaaaaaaaaaaaaaa......asal aku nangisssssssssss

    82. nur farzana aleyya syarin

      syukur abang reedwan terima kasih buatkan lagu adakah ini mimpi good luck reedwann

    83. To Ra

      P: Abang ada apa?? A: Abang ada Peugeot Dik P: Wahhh Auto Hensem A: Abang Janji Lepas Rakam Abang Padam 😂😂😂😂😂😂😂😂

    84. PROZ GAMING

      Knp tarikh hari dorang nk kahwin 2026

    85. Aril Santai

      Sakit😖

    86. uyoi ona

      dap ah suaramu dek

    87. Pexc Lokaa

      Hati tersiksa menahan luka 😭

    88. Aiman NRS

      Kadang kita dh tak mampu untuk mengalirkan air mata,namun kita masih mempunyai hingus untuk disedut -quote be like-

    89. Raihana Hazwani

      Congrats views dah mencanak canak naik. Teruskan guys! Layan la tiap hari mv ni sedap je suara dia lirik dia 😌❤️

    90. Razak Harris

      Lagu ni ibarat mcm kita tngh berjumpe seseorang .kita nk dia lembali blk haa...mcm tuuu😊😊 Nnti jangan lupa Baju raya ok sebb raya dh nk dekat ok tarikh hari ni 6/5/2021😊😊😊😀😀

    91. uncle hafis

      Kau naik basikal cabuk je bro....mna prmpuan nak pandang ..mesti la dia pilih laki ada kereta...sabar yee bro...

      1. uncle hafis

        @Aloz Kacak ye bang....

      2. Aloz Kacak

        belakon ja tu bro , nak ikut kan laki tu lebih kaya dari laki tu 1lagu pon beribu masuk duit 🤌

    92. Abang Diesel

      Ianya seperti kisah kita cengeh... nsn mungkin ini takdir yang tidak pernah dijangka 😌🍃 biar ianya menjadi kenangan dalam kehidupan yang seketika ini..

    93. Stevenly danny

      Akuu lama tengok tpi bru komen Khamis 6/5/2021

    94. Puput Ahsani

      Kenapa mencintai seseorang harus sesakit ini:'(

      1. Puput Ahsani

        @zack curry iya terima kasih banyak

      2. Puput Ahsani

        Terimakasih. Memang mencintai Manusia macam ni lah resikonya. Sudah Cukup sudah rasa sakit tu dah lewat :)

      3. zack curry

        kerana cinta manusia itu binasa cinta yang satu itu kekal abadi

      4. Aloz Kacak

        jngn terlalu mencintai manusia ingat allah bagi kita suka org sbb allah mau tngok kita ni lupa allah ka tak , kalau sayang manusia lebih dari allah mmg camtu lah jadi 🥰

    95. Damia

      Saat bersamamu

    96. Muhd Iman

      yang pergi takkan kembali..kenangan takkan dilupakan ..pengalaman mendewasakan kite✨

    97. PRETTY EDWIN

      Semua tu mimpi bukan btul tu hehw🤣😚🤣🤣

    98. Putri Balqis

      Entah berapa kli aku dgr lagu ni time aku nk tido😂..cuma nk gelak pasal kad khawin tu..limited edition btul😂😂

    99. Hasmawati Harin

      0:00

    100. Saiddatul Rosmawati

      X sabar nk tnggu smbungannya🤧❤✨